Várandósan is bájosan, szexisen...

Képek - Így öltözzön egy kismama nyáron!

Egy várandós nő is szeret csinosan öltözni - olyan ruhadarabokba, amelyek megőrzik nőies szépségét, divatosak és kényelmesek is. Íme néhány trendi nyári ötlet!

Divat - Trendi felsők, ruhák, nadrágok kismamáknak! képgaléria

2012.06.06 15:55ma.hu

Egy divatosakkor is divatos szeretne maradni, ha kisbabát hord a szíve alatt - erre ma már minden lehetősége megvan, hiszen ruhaboltok ezrei kínálnak szebbnél-szebb, trendi és mellette a babát várók számára is kényelmes modelleket.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: h&m

Természetesen a legújabb trendek szerinti mintákkal és színekben - a csíkos topok külön ajánlottak például a 2012-es nyári szezonban.

A zebracsíkos és a virágokkal teleszórt felsők is nagyon mutatósak, ráadásul a domborodó pocakot sem nem hangsúlyozzák, sem nem rejtik el.

Hozzájuk bátran viselhet a kismama farmert, szellős fehér nadrágot és cicanadrágot is.

Bájosak és nőiesek a csipkés szélű fehér topok, blúzok, de szavazhatunk nyugodtan az egyszínű trikókra is, melyek a mai divatnak megfelelően hosszabb, fenék alá érő fazonúak.

Ajánlhatók a mintás, csinos és vékony anyagból készült ingek és a ruhák is, amelyek felettébb kényelmes viseletnek bizonyulnak egy kismama számára nyáron.

Persze, aki a rövidnadrágok rajongója, válasszon egy kellemes, vászon, megkötős változatot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.