Beth Ditto ducin is felvonult Gautier show-ján

Képek - Hűha! 126 kilós modell pózolt a párizsi divathéten!

Gyönyörű kreációk és egy meghökkentő külsővel modellkedő hölgy is okozott meglepetést a Párizsi divathéten, ahol a divatházak a 2010-es tavaszi-nyári készruha-kollekciót mutatták be.

A 126 kilós Beth Ditto is modellkedett a divatbemutatón! képgaléria

2010.10.04 11:05MTI/ ma.hu

Neves divatházak vonultatták fel 2011 tavaszi-nyári készruha kollekciójukat a párizsi divathéten - A gyönyörű ruhákon túl egyéb meglepetéseket is tartogatott a rendezvény, például Jean Paul Gaultier francia tervező kreációjában tűnt fel a 126 kilós Beth Ditto amerikai énekesnő is.

Az ő társaságában lépett a kifutóra Gaultier bemutatójának végén. A divatseregszemlén, amely egyébként október 6-ig tart, Tsumori Chisato tervező 2011-es tavaszi-nyári készruha-kollekcióját is felvonultatták a modellek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.