Mutatós és vicces a kapszulalámpa

Mókás képek - Ma hogy nézzen ki a csillárom?

Ezek a kapszulalámpák aztán megragadják az ember fantáziáját - már csak azért is, mert ha kinyitogatja a kapszulákat, olyan tárgyakkal díszíti csillárját, amilyenekkel csak akarja.

Otthon - Lámpák, amibe bármit pakolhatunk! képgaléria

2012.05.29 15:55ma.hu

Meghökkentő és ámulatbaejtő újdonságot tervezett egy hong-kongi cég - az "interaktív lámpatestet" az automatákból kivehető műanyag játékok ihlették.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: designsystems.com.hk

A Design Systems játékos kapszulalámpája lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csillárjukat olyan tárgyakkal díszítsék, amilyenekhez kedvük van.

Eredetileg egy gyermekruházati márka számára tervezték, de széleskörben meleg fogadtatásban részesült.

A képeken látható darab gyermekjátékok felhasználásával készült, amelyeket azonban bármikor újra használatba vehet a csemete, "szabadulásuk" után.

A mókás lámpa stílusa egyébként minimalista, megjelenése a nap szétágazó sugarait imitálja.

A kinyitható kapszulák valóságos lámpaóriást csinálnak belőle, amelyet az apró tárgyak nemcsak nagyon mutatóssá, de rendkívül derűssé is tesznek.

Természetesen akinek önmagában tetszik, tárgyak nélkül is használhatja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.