Aranyos és ötletes: macitól a mű gránátig

Képek - Parancsol egy töltött lámpát?

Míg a legtöbb lámpának az a sajátossága, hogy világít a sötétben, vannak olyanok is, amelyek ennél többet "tudnak"...

Otthon - "Tölthető" lámpákat készít egy svéd művész képgaléria

2012.03.21 15:55ma.hu

Különös lámpákat alkot egy svéd művész. Kristine Five Melvaer a Light Jars feltalálója, amelyek többek annál, mint hogy világosságot adnak a sötét helyiségben.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: trendhunter.com

Nemcsak a talpas, zöld és kék színezett üvegek adják egyediségüket, hanem az is, hogy belsejükbe bármilyen kisméretű tárgy rakható. Valóságos kincs-gyűjtő helyek.

A gyerekek által gyűjtött apró plüss állatkáktól kezdve az apró emlékig minden alkothatja a belsejüket, ami belefér az üvegbe.

A világítótestek ezért ideálisak ajándéknak, hiszen a megajándékozott személy legkedvesebb tárgyával is készülhetnek.

A lámpák először egy stockholmi bútorvásáron mutatkoztak be.

A norvég tervező szerint a Light Jars a tárgyakhoz való érzelmi kötődésre fókuszál, és ez adja a felhasználó és a lámpa különleges kapcsolatát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.