Nem csak a szövegtanulás megy neki

Életet mentett Mila Kunis

Megmentette egy ötvenéves férfi életét Mila Kunis. A férfi a színésznő alkalmazottja ? hirtelen rosszul lett a kertben. Összeesett, és elkezdett vért köhögni.

2012.05.27 22:32UIP
Fotó: milakunisweb.org

A színésznő először belső vérzésre gyanakodott, ám kiderült, a férfi estében elharapta a nyelvét. Mila gyorsan hasznosította az elsősegély-tanfolyamon tanultakat: a sérültet az oldalára fordította, alátámasztotta a fejét, és összetekert kendőt rakott a szájába, nehogy újra ráharapjon a nyelvére.

A kiérkező mentők gyorsan elszállították a sérültet, udvariasan elhárítva, hogy Mila is vele utazzon a kórházba. A színésznő élete mostanában eseménydús, hiszen a minap tartóztatták le azt a hajléktalant, aki az edzőterme környékén leskelődött utána.

Milát legközelebb Mark Wahlberg és Ted, a mackó oldalán láthatjuk a Ted című vígjátékban. (Ted - hazai bemutató: 2012. augusztus 16.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.