A főhős nélkül, de már megkezdődtek a forgatások

Képek - Bruce Willisnek még nem (annyira) drága

Egyelőre a főszereplő felbukkanására várni kell a kamerák előtt, legfeljebb a kulisszák mögül nézi az eseményeket, de már javában zajlanak a Good Day to Die Hard felvételei.

Forog a Die Hard 5 képgaléria

2012.05.04 12:29ma.hu

Május 3-án kora délután érkezett meg Budapestre Bruce Willis, hogy hozzákezdjen a Die Hard-sorozat ötödik filmjének vele készülő jeleneteit felvenni. Az akciószéria legújabb elemének egyes jeleneteit a hollywoodi sztár eredetileg Csehországban tervezte leforgatni, ám a tárgyalások finisében váratlanul olyan törvényi változások léptek életbe az ottani filmes támogatásokat illetően, ami bizonytalanná tette a költségek kiszámítását és az egész forgatást. A színész és a stáb ekkor döntött úgy, hogy új helyszín után néz, a választás pedig Budapestre esett.

Willis egyelőre nem kezdett munkához, de a stáb már hetek óta gondosan készíti elő a forgatási helyszíneket, egyes jeleneteket már fel is vettek a belvárosban. A következő hetekben a felvételek miatt több belvárosi helyszínen lehet útlezárásra számítani.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.