Terhesség nélkül szeretné bővíteni családját

Cameron Diaz örökbefogadásról ábrándozik

Örökbefogadásról álmodozik Cameron Diaz és eldöntötte: ezentúl nem foglalkozik azzal, hogy a társadalom mit vár el tőle, hogyan kellene élnie az életét.

2012.04.18 18:29ma.hu
Fotó: MTI

A sztárnak korábban Justin Timberlake és Alex Rodriguez mellett is esélye lehetett volna az anyaságra, ám egyik kapcsolat sem végződött happy enddel, így elérkezett az a pont, hogy elgondolkozzon, hogyan tovább. "Sosem állítottam, hogy nem akarok gyereket. Egyszerűen csak eddig nem jött össze. Fogalmam sincs, mit tartogat számomra a jövő. Lehet, hogy örökbefogadok egy gyereket. Lehet, hogy olyasvalakivel kötöm össze az életem, akinek már van egy gyereke. Ki tudja? Nem akarok senki elvárásainak megfelelni, beilleszkedni a társadalom "dobozába", hogy mit hogyan kellene tennem. Megvan a saját kis dobozom" - magyarázta.

A színésznő egyébként nemrég a filmvásznon élhette át az anyaság első időszakát, a Mit remélhetsz, amikor reménykedsz című filmben a sors furcsa fintoraként épp annak a férfinek az oldalán alakít újdonsült kismamát, akivel a való életben is egy párt alkottak korábban: Matthew Morrisonnal. A film bemutatója kapcsán nemrégiben ki is jelentette, hogy úgy érzi, olyan sok ember él ezen a bolygón, hogy igazán nincs is szükség még egy újabb gyermekre, ám ez a jelek szerint nem érinti a már megszületett, de anya nélkül felnőni kényszerülő apróságok lehetséges felnevelését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.