Jól áll a kismamaság a szőke sztárnak

Nocsak: Cameron Diaz anya lett!

Cameron Diaz a színészi tehetsége mellett sokáig arról is híres volt Hollywoodban, hogy nincs saját gyermeke, noha idén már a 39. évét tölti be. Most valami váratlan történt.

2012.03.09 16:29ma.hu

Rajongók ezrei várták izgatottan, mikor törik meg a jég és mikor válik végre Cameron Diaz is anyává - hisz Hollywood csillogása ide vagy oda, idővel minden színésznőben felébred a vágy, hogy végre ne csak a vásznon alakíthasson nagyot, hanem ahogy mondani szokták, élete legszebb szerepét játszhassa el. Most végre nem kell tovább várni, a szőke színésznő megmutatja, milyen anya.

A dolog szépséghibája csak annyi, hogy a várakozásokkal ellentétben ezúttal is csupán egy szerepet játszik a sztár, igaz, azt tökéletesen, és ebben nem kis részük van a sminkeseknek. A csinos színésznő ugyanis továbbra sem büszkélkedhet saját babával, ám azt megmutatja, milyen (lenne), amikor közvetlen a szülés után ölel magához egy csöppséget, mégpedig a Mit remélhetsz, amikor reménykedsz című filmben.

A trailer szerint a szerep nagyszerűen áll neki, furcsa fintora a sorsnak, hogy a vásznon épp az a Matthew Morrison alakítja az apukát, akinek egykor hosszabb romantikus kapcsolata alakult ki Diazzal. Most a 33 éves színész boldog csókkal köszönti "feleségét", miután ő életet adott közös gyermeküknek.

A híres színésznő 2009-ben jelentette ki az azóta gyakorta idézett mondását, miszerint a nők félnek bevallani, hogy nem akarnak gyereket, mert kerülni fogják őket ezután, ugyanakkor mint fogalmazott, több a gyermektelen barátnője, mint a gyermekes, és úgy érzi, nincs szükség még egy kisbabára, elég ember él ezen a bolygón.

Ettől függetlenül az új film, amelyet május 23-án mutatnak be az angliai mozikban, ismét bizonyságát adja annak, hogy Diaz mennyire jó színésznő, hisz a vásznon nyoma sincs ennek a heves gyermekellenességnek.

Még több hír Cameron Diazról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.