Amikor nem DJ, akkor playmate-ként versenyez

Dögös Hiúz lovagol a lemezeken

Új csillag bukkant fel a lemezlovasok egén, ráadásul nem is akármilyen: DJ Hiúz a gyengébbik nemet erősíti a szakmában. Sőt: nemcsak a diszkókban varázsolja el a rajongókat.

2012.04.16 10:29ma.hu

74 percnyi pörgős zene és ütős sláger egyedi mixelésben: ez DJ Hiúz legújabb lemezének anyaga. A szokatlan művésznév - ritkán viselnek állatnevet ebben a szakmában - leginkább azoknak lehet ismerős, akik rendszeresen járják a hazai szórakozóhelyeket, a kevésbé jólértesültek figyelmét azonban felhívjuk, hogy ha élőben szeretnének találkozni az új lemezlovassal, akkor még véletlenül se egy vagány srácot keressenek a keverőpultok környékén.

DJ Hiúz ugyanis nő, mégpedig a legjavából: zenéje mellett külsejével is elvarázsolja a rajongókat, természetesen elsősorban a férfitáborra vonatkozik ez a kijelentés. Az ifjú hölgy ugyanakkor bevallotta, hogy esze ágában sincs versengeni a maroknyi női DJ-vel, egyszerűen csak meg akarta mutatni, hogy ezen a területen is tud érvényesülni.

Fotó: JTPress/Nánási Pál


Hogy ezen kívül még hol másutt? Például a Playmate-versenyen, ahol ugyan nem sikerült a legjobb 10 közé jutnia, de így is igen lenyűgöző a megjelenése. A hölgy saját bevallása szerint imádja a különleges dolgokat, a hétköznapi életet nem tartja kellően izgalmasnak. Azt azonban senki nem is állíthatja, hogy unalmasan telnek napjai: amikor épp nem a lemezeket pörgeti, akkor sporttal - aerobikkal, túrázással és futással - kapcsolódik ki, persze csak miután elvégezte a szokásos háztartási munkákat és a gyerekekkel is megírta a leckét.

"Energiából sosem fogyok ki" - mesélte nevetve, lelkesedését pedig a sok évnyi zenei alapozás után azzal koronázta meg, hogy 2011-től komolyra fordította a DJ-pályán való szereplést és csatlakozott a Universum Joe Teamhez, ahol több más diszkós vált ismertté. Hiúzzal az ország legkülönbözőbb pontjain találkozhatnak a rajongók, a legfrissebb híreket és információkat pedig a facebook-profilján, illetve "csapata" honlapján lehet megtekinteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.