Szabad és 'névtelen' élethez való jogot akar?

Carla Brunit felháborították a lányáról készült lesifotók

Felháborítónak tartja Carla Bruni, Nicolas Sarkozy francia elnök neje, hogy lesifotókat jelentettek meg öthónapos kislányáról, Giuliáról.

2012.03.17 19:19MTI

"Nem fogadom el, hogy lábbal tiporják a gyerekeim szabad és 'névtelen' élethez való jogát" - írta internetes oldalán a first lady, aki szerint a gyerekek jogaira még választási kampány idején is figyelnie kell a sajtónak.

A francia sajtóban több kép is megjelent az elnöki házaspár nemrég született kislányáról, a felvételeket akkor készítették a fotósok, amikor a kis Giuliát orvoshoz vitték a hét elején.

A kislány az elnök és a valamikori topmodell első és egyetlen közös gyermeke. Carla Bruninak azonban egy korábbi kapcsolatából született egy fia is, a most 10 éves Aurélien. Nicolas Sarkozynek első két feleségétől három gyereke van, és már nagyapa is.

Az elnök jelenleg újraválasztásáért kampányol, a voksolás első fordulóját április 22-én tartják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.