Paul McCartney és Elton John nem maradhat ki

Lesz ám buli: a Take That sztárja rendezi II. Erzsébet jubileumát

Paul McCartney, Elton John, Shirley Bassey és Ed Sheeran is fellép a királynő gyémántjubileumi koncertjén júniusban.

2012.02.07 18:29MTI

A koncertre, amelyet a BBC és Gary Barlow szervez, a Buckingham palota előtt, a Viktória királynő emlékműnél kerül sor - közölte a BBC online hírszolgáltató kedden. A Take That együttesből ismert Barlow szerint a műsor évtizedeken átívelő zenei élményt nyújt majd.

"A gyémántjubileumi koncert a királynő uralkodásának hatvanadik évfordulójáról emlékezik meg csodálatos műsorral, amelyben világszínvonalú művészek az utóbbi évek legnagyobb és legizgalmasabb élő zenei előadásán játszanak együtt" - mondta. A BBC élő rádió- és tévéközvetítést ad majd a koncertről.

A rendezvényre tízezer szabad jegyet sorsolnak ki országos sorsjátékon. A jeggyel rendelkezők azon a különleges pikniken is részt vehetnek, amelyet a Buckingham-palota kertjében tartanak meg.

A koncerten Alfie Boe, Jools Holland, Jessie J, Tom Jones, Lang Lang, Annie Lennox, Madness és Cliff Richard is szerepel, de a közeljövőben további fellépők nevét is nyilvánosságra hozzák - írta a bbc.co.uk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.