Tofuval is készíthető
Kis kedvenc máshogy: lecsót hús nélkül!
A nagy hazai kedvencet tofuval is el lehet készíteni - a megszokott összetevők mellé kerüljön a lecsóba, ízletes végeredményt kapunk!
2012.02.06 06:29ma.hu - Fotó: c2.grocceni.comKészítsünk lecsót a megszokottól kissé eltérő módon, tofu felhasználásával. De hogyan?
Hozzávalók:
- 0,5 kg zöld paprika
- 0,5 kg paradicsom
- 10 dkg vöröshagyma
- 10 dkg tofu
- olaj, kevés só és pirospaprika
A karikára vágott vöröshagymát megdinszteljük, rátesszük a karikára vágott paprikát, sózzuk, pár percig pároljuk, majd megszórjuk pirospaprikával.
A paradicsomot néhány percre lobogó vízbe tesszük, így könnyen eltávolítható a héja, majd ezt is karikára vágjuk és a paprikához adjuk.
Néhány percnyi főzés után hozzáadjuk az apró kockára vágott tofut és készre pároljuk.
Kapcsolódó írások:
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.
Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!
ma.hu legfrissebb hírei:
- 20:30 Az egy évvel ezelőtti iskolai lövöldözésre emlékeztek Szerbiában
- 19:59 AM helyettes államtitkár: 46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban
- 18:58 Számlagyárat működtető bűnszervezetet számolt fel a NAV
- 17:56 Sikkasztás miatt emeltek vádat egy postavezető ellen
- 16:56 Huszonnyolc bírságot szabtak ki a budapesti rendőrök buszsáv használata miatt
- 15:55 Precíziós fegyvereket és energiaipari létesítmények helyreállítására fordítható finanszírozást ígért Kijevnek a brit kül
- 14:54 Az ukrán jegybank megtiltotta, hogy drónokat és hőkamerákat fogadjanak el pénzintézetek adósságfedezetként
top fórum témák:
- Tanár Úr gyere, mindjárt lesz Lillád!2022.05.10 21:11
- AZ IGAZSÁG SOHA NEM KÉSŐ2022.05.10 21:07
- JólVanna2022.05.10 20:31
- Porvihar2022.03.29 16:11
- Mit szólsz? Ide minden baromságot...2022.03.29 16:06