A rapper lesz a februári gála házigazdája

LL Cool J viszi a hátán a Grammyt

LL Cool J rapper, egyben az NCIS: Los Angeles című tévésorozat sztárja lesz a februári Grammy-díjátadó házigazdája.

2012.01.19 15:29MTI

A díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia szerdán jelentette be, hogy hét év után először ismét lesz hivatalos műsorvezető a nagy presztízsű zenei díjak ünnepélyes átadásán. LL Cool J, aki maga is kétszeres Grammy-díjas, elárulta, hogy egy álma vált valóra a felkéréssel. Mint felidézte, sok kellemes élménye fűződik a korábbi díjátadókhoz.

A showműsor keretében folyó gála utolsó házigazdája Queen Latifah volt 2005-ben. Az 54. Grammy-díjátadóra, amelyet élőben közvetít a CBS televízió, február 12-én kerül sor Los Angelesben.

A díjesélyesek listáját Kanye West vezeti hét jelöléssel, őt a Foo Fighters, Bruno Mars és Adele követi hat-hat jelöléssel. A gálaesten fellép Jason Aldean és Taylor Swift, akik a countryzenét képviselik, Kelly Clarkson popénekes, Bruno Mars R&B sztár és Nicki Minaj rapper is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.