Hajnali négyig ünnepelt a pophercegnő

Nagy buli volt: csak úgy dőlt a pezsgő Britney eljegyzésén!

Hajnali négykor tért csak vissza a szállodai lakosztályába Britney Spears és Jason Trawick, miután barátaikkal az eljegyzésüket ünnepelték. A beszámolók szerint Britney gondoskodott róla, hogy mindig legyen pezsgő a poharakban.

2011.12.19 15:29ma.hu

Hatalmas eljegyzési bulit csapott Britney Spears a közvetlen családtagjaival és legkedvesebb barátaival hétvégén, miután az ujjára került Jason Trawick gyűrűje. A nagy eseményt nem véletlenül időzítették épp erre a hétvégére: a vőlegény 15-én ünnepelte 40. születésnapját, így keresve sem találhatott volna jobb ajándékot a kerek évfordulóra, mint szerelme ígéretét egy későbbi esküvőre.

Fotó: britneyspears.com

A Las Vegas-i Chateau Clubban csak úgy folyt a nem épp olcsóságáról híres Dom Perignon pezsgő, az édesszájúak pedig a csokoládé-szökökút mellett csillapíthatták éhségüket. Egy bennfentes beszámolója szerint természetesen a menyasszony is megivott pár pohárkával a gyöngyöző italból, mielőtt hajnali 4-kor visszatért az 50. emeleti fényűző lakosztályukba vőlegényével együtt.

Valamivel később Britney a következőket írta a Twitterre: "Ez az egyik legvarázslatosabb éjszaka volt az életemben. Csodálatos időt töltöttem az új vőlegényemmel, a legjobb barátaimmal és a családommal. Boldog vagyok!"

Közben Neil Lane, az eljegyzési gyűrű tervezője elárulta, hogy a pompás ékszert egy nagyobb gyémánt és 90 kisebb drágakő díszíti. Amikor Jasont megkérte, meséljen az elképzeléseiről és Britneyről, milyen gyűrűt szeretne, mindig csak egyfajta választ kapott: "ő egy hercegnő". Amikor pedig elment az ékszerészhez, hogy elhozza a kész darabot, minden addiginál izgatottabbnak tűnt.

Van is rá oka: Britney eddig már kétszer volt férjnél, egyszer csak pár óráig, de a második frigy sem bizonyult tartósnak, Jason tehát joggal aggódik, nem fogja-e őt is megunni a hercegnő.

Még több hír Britney Spearsről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.