Leszállították a színészt, mert mobilozott a gépen

Nincs bocsánat: Alec Baldwint nem vitte el a repülő

Nem kért bocsánatot, csupán sajnálkozását fejezte ki Alec Baldwin az utasokkal szemben, miután nem volt hajlandó abbahagyni a játékot a felszállásra várakozó repülőgépen. A leszállítása miatt a járat késve indult.

2011.12.08 12:34ma.hu

Nincsenek jóban mostanában a filmsztárok a repülőkkel: néhány hónapja Gerard Depardieu keveredett nézeteltérésbe az egyik járat kísérőivel felszállás előtt, most pedig Alec Baldwint kellett leszállítani a gépről, mert a stewardessek fontosabbnak tartották a repülési szabályok betartását, mint azt, hogy egy híresség ül előttük. Pedig Baldwin azt remélte, hogy neki elnézik, ha a mobilján játszik felszállás előtt.

Fotó: NYMag

A galibát az okozta, hogy a színész - aki nemrégiben bejelentette, hogy 2013-ban még nem, de utána indulni kíván New York polgármesteri címéért - imád az egyik online szójátékkal játszani és még a repülés kedvéért sem hajlandó abbahagyni. A hálózatban lévő játékosok egymással versengenek, ki tud adott betűkockákból több szót kirakni, és a jelek szerint Baldwin vagy épp nyerésre állt, ezért nem akarta kockáztatni a pozícióját, vagy épp ellenkezőleg: szeretett volna előrébb törni a többiekhez képest.

Némi szóváltás után a színészt a légiutaskísérők leszállították a gépről, így neki egy következő járattal kellett New Yorkba utaznia. A Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren vesztegelve persze azonnal meg is osztotta a Twitteren a követőivel, milyen kegyetlenül elbántak vele, nem kímélve magát az American Airlines légitársaságot sem, mondván, a gépek koszosak, az étel ehetetlen, 2001. szeptember 11. óta pedig valóságos "félkatonai" légkör várja az utasokat az amerikai repülőtereken.

A stewardessek sem úszták meg: "ezek utaskísérőt csinálnak az ötvenes évekből ittragadt katolikus gimnáziumi tornatanárokból" - háborgott. A légitársaság azonban továbbra is kitart álláspontja mellett, miszerint a repülőgépeken nemcsak a mobiltelefon, de minden egyéb elektromos kütyü használata is tilos, ugyanakkor szóvá tették, hogy viselkedése miatt mindmáig nem érkezett bocsánatkérés Alec Baldwin részéről sem a légikísérőkhöz, sem a társasághoz.

A színész mindazonáltal az utastársaitól elnézést kért, amiért miatta késve tudtak csak elindulni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.