Jótékony célból ajánlotta fel a csillag a retikült

Csillagászati árat fizettek Sophia Loren táskájáért

Csillagászati összeget, 7 millió rubelt fizetett egy kilétét titokban tartó adakozó azért a táskáért, amelyet Sophia Loren ajánlott fel egy jótékonysági árverésre, az összegből beteg gyerekeket segítenek meg.

2011.11.29 12:29ma.hu

Több mint 50 millió forintnak megfelelő összegért kelt el az a kézitáska, amelyet Sophia Loren ajánlott fel egy Szibériában tartott jótékonysági árverésre. Az olasz filmcsillag abból az alkalomból vált meg a Giorgio Armani által kifejezetten neki tervezett retikültől, hogy Oroszországban idén Olaszország évét ünnepelték.

A táskára 900 ezer rubeltől indult a licit, ám a szervezők a különlegessége ellenére sem remélték, hogy ilyen magasra szökik az értéke. Vevőjéről csak annyit lehet tudni, hogy egy Krasznojarszkban élő üzletember, de nem fedte fel a személyazonosságát.

A helyi kormányzó helyettesének közlése szerint a befolyt 7 millió rubelt a kemerevói beteg gyermekek megsegítésére fordítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.