Hat és fél millió tévénéző

Saját édesanyját alakítja Sophia Loren az életéről szóló tv-sorozatban

Hat és fél millió tévénéző volt kíváncsi a Sophia Loren életéről szóló filmsorozat első részére Olaszországban. Az alkotásban a világhírű színésznő saját édesanyját formálja meg.

2010.03.15 17:26MTI

A La mia casa é piena di specchi című széria a színésznő nővére, Maria Scicolone által írt könyvön alapul. A könyv Sophia Loren pályafutásán keresztül enged bepillantást a híresség életébe.

A RaiUno csatorna vasárnap vetítette az első részt, a másodikat pedig hétfő este tűzi műsorára. A fiatal Lorent az a Margareth Madé alakítja, aki Giuseppe Tornatora Baaría című filmjében tűnt fel 2009-ben. A filmben központi szerephez jut Sophia Loren anyjának, Romilda Villaninak a karaktere, aki maga is nagy filmrajongó volt.

Az életemben volt háború, éhezés és szegénység, az anyám azonban mindent megtett, hogy lányai ne éljenek nyomorúságosan - mondta anyjáról szólva a bemutató előtt Loren.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.