Belépni tudni kell

Indiana Jones ért a megjelenéshez

Egy igazi filmsztár tudja, mi kell ahhoz, hogy akárhova is menjen, tátott szájjal fogadják - és Harrison Ford sem véletlenül lett a világ legjobban fizetett színészeinek egyike. A hatásos entrée még mindig a sztár kisujjában van - lehet tőle tanulni.

2008.04.20 09:08ma.hu

A már korosodó színész, aki ma is a legtöbb kaszkadőrjelenetet maga csinálja meg, ifjú kollégájában, Shia LaBeouf-ben is mély nyomokat hagyott remekül időzített és igen stílusos belépőjével. A 21 színész, aki az Indiana Jones és a krisztálykoponya királyságában Indy egyik segítőjét alakítja, egy légi bázison találkozott először a színészlegendával Alamogordoban, Új-Mexikóban. LaBeouf így emlékszik vissza Ford érkezésére:

"Hirtelen hatalmas robajt hallunk, és mindenki felnézett az égre. A bázis közepén egy helikopter landolt, és Harrison Ford szállt ki belőle. Mindenkinek integetett, aztán körüljárta a gépet, majd a kesztyűtartóból kivette a korbácsot..."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.