Öreg régész nem vén régész

Indiana Jones még mindent maga csinál

Sokan gondolták azt, hogy ma már képtelenség lenne egy újabb Indiana Jones filmet összehozni, hiszen a címszereplő Harrison Ford már betöltötte a 65. évét, és talán már az ostorcsattogtatás sem megy neki úgy, mint régen - a repülőről vonatra és onnan tengeralattjáróra ugrálásról nem is beszélve.

2008.02.18 08:13MTI

Ám az öreg színész nem vén színész alapigazságnak megfelelően Ford elkápráztatta az egész stábot az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága forgatásán, mivel minden nyaktörő kaszkadőrmutatványt ő maga csinált meg. Maga a rendező, Steven Spielberg, aki maga is alig hitt a szemének, miközben Ford veszélyesebbnél veszélyesebb feladatokat hajtott végre, csak igen csekély különbséget lát a mostani és a 18 évvel korábbi Indiana Jones között, amelyet így fogalmazott meg:

"Harrison minden egyes kaszkadőrmutatvány után jobban kifogyott a szuszból, de csak alig észrevehetően."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.