Cannes-ban debütál az Indy 4

Indiana Jones és a Cannes-i pálmák

Már a vágószobában van a legújabb Indiana Jones mű, és ennek megfelelően egyre többet lehet tudni magáról a történetről is. Frank Marshall, a negyedik rész producere árulta el a napokban az Empire neves szaklapnak, hogy Steven Spielberg munkájának jelenleg a vágásán és a zenéjén dolgoznak.

2008.03.17 06:50ma.hu

Ez pedig azt jelenti, hogy a stáb tartja az ütemtervet, és mindenki kedvenc régésze újabb kalandjai menetrend szerint érkeznek meg világszerte a mozikba. Marshall azt is elmesélte, hogy a negyedik rész mind hangulatában, mind részleteiben hű marad az első három Indy filmhez - erről a mozikban már látható előzetes és a plakát is tanúskodik -, és elmondta azt is, hogy a Cate Blanchett által játszott gonosz szovjet kém Spalko névre hallgat, a brit Ray Winstone pedig nem Indy barátját, hanem ellenkezőleg, egy vele rivalizáló régészt alakít majd.

Azt már maga a producerként ügyködő George Lucas fedte fel, hogy a történet egész pontosan 1957-ben játszódik, és az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága sok tekintetben az olcsó science fiction filmek előtt hajt fejet. A legeslegújabb hírek pedig már arról regélnek, hogy a film premierjét egyenesen a Cannes-i Filmfesztiválon tartják majd, ahol Spielberg és Harrison Ford mellett ott lesz a vörös szőnyegen Cate Blanchett, Shia Labeouf és Karen Allen is.

Az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) 2008. május 22-től látható a nagyvilágban és Magyarországon is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.