A legmenőbb és legvidámabb színpárok otthonába!

Fotók - Mustárt mohával? A lakásban jól mutat...

Mohazöld és kukoricasárga, azúrkék mustársárgával - ha éppen átszínezni készül otthonát, válassza ezeket a divatos és jókedvre hangoló megoldásokat!

Otthon - Merészet és vidámat: a legmenőbb színpárosítások képgaléria

2011.11.07 15:55ma.hu

Amikor új helyre költözünk, vagy szeretnénk megváltoztatni a lakást, feldobni a hangulatát, kezdjük egy merész átfestéssel, illetve a fal színének és a bútoroknak az összehangolásával. Majd ha ez megvan, a bútorokat, kelméket is elkezdhetjük összepárosítani.

Sokan nem mernek hozzányúlni a már meglevő színekhez, mert elképzelésük sincs, hogy mutatna együtt két szín. Vannak alap árnyalatok, melyeket mindig nyugodtan össze lehetett kombinálni egymással, a hatás vidám és hangulatos volt.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

Manapság azonban újabb trendek is léteznek, divatosak más variációk is - lehet, hogy első ránézésre meglepőnek fogunk találni egy-egy kombinációt, de érdemes őket kipróbálni.

párosítás például a fekete és a fehér, friss zöld növényekkel, kiegészítőkkel kombinálva. A mélyebb sárga szürkével (akár fém tárgyakkal) és világos fa színnel ugyancsak üdítő hatású egy lakásban.

A burgundy árnyalat és a fenyőzöld, kék kiegészítőkkel merész, de mutatós kombináció. A mélyvörös, szürkével és fehérrel meglepő, de csinos, fiatalos, modern összeállítást eredményez.

A kifejezetten erős színek - így a kék, a türkiz és a piros - is variálhatók egymással, ám ezek kevésbé illenek egy visszafogott otthonba.

Talán meglepőnek találjuk a lila, a sötétkék és a teveszőr színének keverékét, mégis megfelelő elosztásban érdekes kombináció lehet.

A mélyebb árnyalatok kedvelői választhatják a sötétkék, padlizsán szín és a mohazöld keverését is, akár egy bútordarabon.

Remekül mutat egymással és igen vidám hangulatot kölcsönöz a szobának a mustársárga és az azúrkék, de a kukorica sárga és a mohazöld kombinációja is - tekintse meg a képgalériát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.