Mindenhol hódít a gyertya-dekoráció

Fotók - Óvatosan a lánggal: újra itt a gyertyák ideje!

Aligha van manapság a kisebb-nagyobb gyertyáknál népszerűbb dekorációs tárgy - a kellemes, meghitt hangulatot árasztó mécsesek "tálalási módja" sem mindegy azonban.

Otthon - Meghitt szépség: újra eljött a gyertyák ideje képgaléria

2011.11.04 15:55ma.hu - Fotó: schoener-wohnen.de

Évszaktól függetlenül egyre népszerűbbek minden otthonban a gyertyák, a gyertyás dekorációk. Ősszel és télen különösen kedveljük őket.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

A lakberendezési áruházaktól kezdve az ajándékboltokig mindenhol megtalálhatjuk a gyertyák számos típusát és hozzájuk tartozó dekorációs kellékeket, melyekel meghittebb hangulatot varázsolhatunk az otthonunkba.

A legszebb és leghangulatosabb gyertya sem mutat azonban sehogy, ha a körülményei nem megfelelőek: teremtsük meg a helyét, adjuk meg a hangulatteremtés módját.

Válasszunk a szoba színeihez illő gyertyatartókat, amelyek stílusukban sem térnek el túlságosan a berendezéstől.

Legyen az a gyertyatartó konzervatív megjelenésű vagy modern, üveg vagy fém, falra akasztható vagy talpas, esetleg apró mécsestartó, a környezetével harmóniában teremti meg igazán a hangulatot.

Íme néhány igazán szép és ötletes darab a válogatáshoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.