Gyönyörű dekortárgyak készülhetnek velük

Fotók - Ne tuszkold vissza a sok gombot a dobozba!

Különleges dekorációval ellátott tárgyakra vágyunk, amelyet kitehetünk otthon a falra, a komódra, de akár ajándékba is adhatunk? Nyissuk ki a gombos fiókot.

Bájos dekoráció gombokkal: ragassza vázára, dobozra, képtartóra képgaléria

2011.10.27 15:55ma.hu

Nem is hinnénk, mennyire egyszerűen készíthetünk mutatós, helyes és olcsó ajándékot, vagy csak saját magunk számára kedves dekorációkat néhány otthon fellelhető eszköz segítségével.

Ha szeretnénk feldobni tároló dobozainkat, vázáinkat, vagy egy különleges, nem mindennapi fényképtartóra vágyunk a gyerekszobába, ideje elkezdenünk keresgélni, van-e felesleges gomb a háznál?

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: allyou.com

A gombokból általában sokkal több van otthon, mint amennyire szükségünk lenne a ruhajavításhoz vagy a varráshoz. Hogy nem egyforma színűek és méretűek, az egyáltalán nem baj.

Csak gyűjtsük össze a hasonló árnyalatúakat és méretűeket, vagy azokat, amelyek színben meglátásunk szerint jól passzolnak egymáshoz. Vagy fessük be őket spray-jel! Máris kezdődhet a dekorálás.

A gombok sokaságával nagyon mutatós díszítést adhatunk a tárgyaknak. Csupán erős ragasztó és jó érzék kell ahhoz, hogy megfelelően rakosgassuk őket a felületre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.