Az IKEA visszavon egyes tükrös ajtókat

Szilánkosra törik: leeshet a nehéz tükör egyes IKEA szekrényajtókról

Ha gardróbszekrényt vettek, nézzék meg, mikor gyártották a tükrös ajtókat, és minél hamarabb vigyék vissza az áruházba.

2011.11.01 10:10ma.hu

Aki az IKEA-ban az 12650-es számú beszállítótól származó PAX gardróbszekrényt vásárolt AURLAND tükrös ajtóval, annak haladéktalanul fel kell vennie a kapcsolatot a vevőszolgálattal a (36) 1460-31-60-as telefonszámon.

Az IKEA-nál történt bejelentés alapján a vállalat felhívta a figyelmet arra, hogy a nagyméretű tükör leválhat és leeshet, esetleg éles szilánkokra törhet. A tükör súlyos, és mivel eltörhet, a használóra veszélyt jelenthet.

Vizsgálatok szerint a probléma csak egyes PAX AURLAND tükrös ajtókat érint: a szóban forgó termékek az 1039 – 1048 (YYWW/ÉvHét) héten készültek. A PAX AURLAND terméknév és a gyártási hét, továbbá a beszállító száma a tükrös ajtó hátoldalának alsó szélén van feltüntetve.

A tükrös ajtókat térítésmentesen cseréli a svéd cég.

Itt találhatóak a számok!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.