Ha nem veszed fel, nyuszi vagy

Lábra kél a Vissza a Jövőbe csodacsukája

Rajongók, figyelem: légdeszkát ugyan még nem, ellenben Marty McFly magától befűzödő Nike-surranóját már bárki beszerezheti magának.

2011.09.13 14:41ma.hu

Sejteni lehetett, hogy készül valami a tavaly 25 éves évfordulóját ülő Vissza a Jövőbe-trilógia háza táján: körülbelül egy hete futott be ugyanis egy videó az internetre, melyben a Doki, azaz Christopher Lloyd útját vesztett idővándorként próbál rájönni arra, hogy hová is csöppent voltaképp.

Mint az a napokban kiderült, ennek az úgynevezett "viral-videónak" a megszületése több, mint prózai: a Nike ugyanis nem várt 2015-ig, már idén a piacra dobott 1500 darabot a második rész legendássá lett, önbefűzős csukájából. A szám persze csekélynek tűnhet: a cipőre egyelőre csak licitálni lehet, a befolyt összeg pedig a Parkinson kór kutatásával foglalkozó The Michael J. Fox alapítványt gazdagítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.