Victoria nem takargatta a pici lányt

A kis pufóka: 2 hónapos és már shoppingol a Beckham-baba

Minden különösebb felhajtás nélkül, a karjában vitte Victoria Beckham a két hónapos Harper Sevent, amikor szétnézett a közeli plázában. Ez a második alkalom, hogy nyilvános fotó készült a piciről.

Victoria Beckham és a kis Harper - 2 hónaposan képgaléria

2011.09.10 10:29ma.hu

Szinte kis porcelánbabának tűnik a két hónapos Harper Seven, miközben édesanyja, Victoria Beckham belép vele a bevásárlóközpont ajtaján. Meglepő módon a kicsit csak úgy a kezébe kapta a sztár, minden hordozó és egyéb kiegészítő nélkül, ami felveti a kérdést: vajon egész délután így cipelte, vagy csak a fotósok kedvéért villantott pár igazi anya-lánya jelenetet, és később mégis valami "kényelmesebb" módra váltott?

Fotó: INF Daily (A galériához KATT a képre!)

Ez persze csak apró kekeckedés, valójában tényleg bájos, ahogy az egykori Spice Girl magához öleli várva várt kislányát. Férjével, David Beckhammel közösen korábban már volt három fiuk, de mindketten nagyon vágytak arra, hogy egy kislányt is felnevelhessenek, Victoria a leginkább azt várta, hogy igazi hercegnőként kényeztethesse majd lányát.

A babát a 12 éves Brooklyn, a 8 éves Romeo és a 6 éves Cruz is nagy örömmel fogadta, szinte versengenek érte, mikor ki vigyázzon rá, ami pedig Davidet illeti, kijelentette, részéről máris jöhetne az ötödik baba. Erről azonban érthető módon Victoria egyelőre hallani sem akar, most bőven lefoglalja őt Harper gondozása.

A kisbabáról a születése után néhány nappal tettek közzé egy-egy fotót a büszke szülők a Twitter-oldalukon, ám azóta féltőn óvták minden fotóstól. A jelek szerint most elérkezettnek látták az időt, hogy a nagyközönség elé vigyék a csecsemőt, a pláza bejáratánál nyüzsgő fotósokból nyilvánvaló, hogy maga Victoria szervezte így a belépőt.

Bűbájos képek a galériában!

Még több hír Victoria Beckhamről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.