A franciák ikonja kissé pityókás volt

Összepisilt egy repülőt Gerard Depardieu

Némiképp illuminált állapotban szállt fel egy már amúgy is késésben lévő repülőre Gerard Depardieu, majd közölte, nem bírja visszatartani a repülési magasság eléréséig - a gép közepén könnyített magán.

2011.08.17 15:39ma.hu

A repülő kellős közepére vizelt Gerard Depardieu, miután a légiutas-kísérők némi türelemre akarták inteni a repülési magasság eléréséig. Az Air France Párizsból Dublinba tartó kedd esti járatán rajta kívül 127 utas tartózkodott, és már eleve késésben volt a gép.

Fotó: Lyricsdog

"Je veux pisser, je veux pisser" - rimánkodott a franciák nemzeti ikonja, ami egész egyszerűen annyit tesz: "Pisilnem kell, pisilnem kell!" Csakhogy a biztonsági előírások értelmében a repülési magasság elérése előtt nem lehet használni a mosdót, és ezt még egy ekkora sztár kedvéért sem oldhatták fel a stewardessek.

Így aztán amikor közölték a 62 éves színésszel, hogy még negyed óráig valahogyan vissza kell tartania a kikívánkozó testnedvet, ő annyit mondott: "Nem tudok várni", majd ezzel a lendülettel kicsomagolta a nadrágját és az utasok szeme láttára elvégezte a dolgát a repülő szőnyegére. Ezt követően halálos nyugalommal visszaült a helyére és várta a felszállást.

"Bátran kijelenthetjük, hogy részeg volt" - mesélte az egyik utas, még szerda reggel is az undorával küszködve. A gépet persze azonnal visszafordították, és újabb két órás veszteglés után tudott csak felszállni, miután a földi személyzet kitakarította a szőnyeget.

Az Air France megerősítette a híreket, bár a részletek még előttük sem teljesen világosak, hogy egészen pontosan mit és hogyan követett el a színésszel szemben az alvállalkozásukba tartozó kisgép személyzete.

Depardieu vitathatatlanul Franciaország leghíresebb élő színésze, akinek karrierje négy évtizede magasan ível, annak ellenére, hogy már korábban is belekeveredett néhány vitatható szituációba. A 100 filmnél is többet jegyző sztár a Zöld kártya című moziban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat is nyert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.