Gerard segítette ki a férfiasságával küzdő sztárt

Depardieu-nek volt köze De Niro erekciójához!

Pikáns titkot árult el a derék francia színész kollégájáról: ő segített, amikor Robert De Niro-nak gondja akadt a férfiasságával.

Képekben a most is sármos Robert De Niro! képgaléria

2010.09.17 09:29ma.hu

A montreali filmfesztivál vendégeként Gerard Depardieu meglepő történettel mulattatta ismerőseit. Robert De Niro és a francia sztár együtt szerepeltek egykor a Huszadik század című, Bernardo Bertolucci rendezte filmben.

De Nirónak azonban gondja támadt, amikor az ágyba kerültek. Mindketten a jelenet kellős közepében voltak egy örömlányt alakító színésznővel, Robertet azonban sehogyan sem hozta izgalomba a dolog.

Depardieu jól szórakozott - Fotó: France Actus

Depardieu azonnal cselekedett, felajánlotta kollégájának saját tuti tippjét, a Tiger Balm nevű ősi krémet, és vizet tanácsolt mellé kezelésnek. De Niro problémája valóban megoldódott, a nézők már csak a - tegyük hozzá hiteles - teljesítményt láthatták a filmben.

Úgy tűnik, Gerard mostanában előszeretettel mulat a kollégáin. Nemrég ugyanis Juliette Binoche-t hozta kellemetlen helyzetbe, amikor a csinos sztár teljesítményét méltatta. Itt valóban a színészi kvalitásokra gondolt...

Közölte, hogy szerinte Binoche-ban "egyszerűen nincs semmi", és jó lenne tudni, miért tartják olyan nagyra oly sok éve.

Juliette csupán annyit mondott a hallottak után, hogy nem ismeri Gerard-ot, és nem tudja, mit árthatott neki.

Egymást alázza a két sztár!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.