"Kissé" meghízott az énekesnő!

Képek: Kínos! Christina Aguilera egyre terebélyesebb...

A csinos énekesnő már feldolgozta a férjétől való elválást, sőt, új szerelme van - Christina Aguilera azonban ennek ellenére egyre terebélyesedik...

Christina Aguilera kissé kikerekedett! képgaléria

2011.06.26 08:29ma.hu

Csak nézünk - Az utóbbi hónapokban igencsak kikerekedett Christina Aguilera.

A szépséges énekesnő külsejét először csak a szülés után megnőtt keble miatt emlegették fel újra és újra a bulvárlapok, most azonban már a plusz kilók miatt kap hideget-meleget Christina.

A szőke sztár tavaly ősszel jelentette be, hogy kilép házasságából. Jordan Bratman zenei producerrel több évet éltek együtt, egy közös kisfiuk is született.

Christina a megdöbbentő hírt követően nem sokkal már egy másik férfi oldalán volt látható, akivel a hírek szerint egy közös filmforgatás alatt melegedtek össze.

Matt Ruttler azóta is Aguilera barátja, és az énekesnő kiegyensúlyozottnak tűnik, ennek ellenére azonban határozottan hízik!

A róla most készült felvételeken simulós nadrágban mutatkozik, de nem nehéz észrevenni kikerekedett combját és arcát. Talán egy másféle ruha jobb ötlet lett volna...

Van valami gond Christinával?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.