HELLBOY 3. - A leláncolt koporsó és más mesék

Harmadjára akaszt bajuszt a túlvilággal a pokolfajzat

Best of Hellboy: beszélő hullák, koboldok, farkasemberek, kripták és homunkuluszok; a harmadik Hellboy-kötet egy csodálatos novellagyűjtemény, mely a sorozat néhány legragyogóbb gyöngyszemével kápráztatja el az olvasót.

2012.02.11 16:50ma.hu

A harmadik kötet amolyan Best of Hellboy, ahol a folklór néha horrorba csap át, és a népmese tökéletesen keveredik a fekete humorral.

P. Craig Russell előszavából: „Mike Mignola rajzaihoz bizony még ma is rajongóként viszonyulok. Rajongásom megmutatkozik, valahányszor a kezembe kerül az épp legújabb alkotása. Különösen igaz ez a novellái esetében, melyeket – hadd mondjam ki nyíltan – a mai képregény-irodalom több szinten is legkiválóbb és legkövetkezetesebben magas színvonalú alkotásai közé sorolok.

A képre kattintva a kötetet rögvest meg is rendelheti a Cartaphilus kiadó honlapjáról!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.