Jeff Bridges nem teregeti ki a magánéletét

Az Oscar-esélyes Félszemű főszereplője nem bírja meztelen feneket!

Az amerikai színész nem érti, miért pakolják fel egyesek a Twitterre a meztelen fenekükről készített fotókat.

2011.01.26 18:00ma.hu/ uip

Nem szereti a kütyüket, a nyilvánosság elé tárt meztelen fenekeket és az internettől is tartózkodik Jeff Bridges.

Jeff Bridges a 10 Oscar jelölést kapott filmjében A félszemű westernben egy morcos karaktert formál meg.

A félszemű

„Látom, hogy rengetegen rá vannak kattannak az okostelefonokra meg a számítógépekre, és erre biztos szükség is van, de én egy kicsit utálom ezeket az elektronikus kütyüket. Az az érzésem, ha az ember rákattan valamelyikre, nem tud róla lejönni.

Abban is biztos van valami megható, ha valaki korán reggel fölteszi a pucér fenekét a Twitterre, de ez sem nekem való. A Facebookon sem vagyok fönt, ha van valami közlendőm valakivel, inkább felhívom telefonon. Az interneten is meghúzom a határt, a túl sok információ ugyanúgy megárthat, mint a túl kevés"
- mondta a színész.

A Félszemű

A tizennégy éves Mattie Ross apját hidegvérrel lelőtte a gyáva Tom Chaney, és a lány eltökéli, hogy az igazságszolgáltatás kezére adja a bűnöst.

Segítséget kér az iszákos, hamar a fegyveréhez kapó békebírótól, Rooster Cogburntől. Ketten nekivágnak – a férfi tiltakozása ellenére –, hogy levadásszák Chaneyt.

Az apja vére azt diktálja Mattie-nak, hogy a bűnözőt az indiánok földjén át is üldözze, és megtalálja őt a LeBouef nevű texasi ranger előtt, aki egy másik férfi meggyilkolása miatt vinné Chaneyt Texasba.

Szereplők:

Matt Damon (LaBoeuf), Josh Brolin (Tom Chaney), Barry Pepper (Lucky Ned Pepper), Hailee Steinfeld (Mattie Ross), Domhnall Gleeson (Moon), Elizabeth Marvel (Felnőtt Mattie Ross), Paul Rae (Emmett Quincy), Dakin Matthews (Stonehill ezredes), Joe Stevens (Lawyer Goudy), Bruce Green (Harold Parmalee)

Oscar- díj

Különben a Coen-fivérek A félszemű című filmje a legfontosabb kategóriában esélyes is az Oscar- díjra, hisz összesen 10 jelölést kapott, amelyek a következők:

Legjobb film
Legjobb férfi főszereplő - Jeff Bridges
Legjobb női mellékszereplő - Hailee Steinfeld
Legjobb rendezés - Ethan Coen és Joel Coen
Legjobb adaptált forgatókönyv - Ethan Coen és Joel Coen
Legjobb operatőr - Roger Deakins
Legjobb jelmez - Mary Zophres
Legjobb hangvágás - Skip Lievsay és Craig Berkey
Legjobb keverés - Skip Lievsay, Craig Berkey, Greg Orloff és Peter F. Kurland
Legjobb látványterv - Jess Gonchor, Nancy Haigh

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.