Válása miatt turnézik John Cleese

3,6 milliárd forintot kénytelen fizetni a sorozat főszereplője

John Cleese, a Monty Python csapat egyik oszlopos tagja, a Waczak szálló című tévésorozat főszereplője harmadik volt nejének 12 millió fontot - 3,6 milliárd forintot - kénytelen fizetni

2011.01.14 14:30MTI
John Cleese

Válása miatt turnézik John Cleese Nagy-Britanniában.

Amire még nem volt példa. Nem válására, abból a harmadikon van túl, hanem arra, hogy szülőhazájában turnézzon az abszurd humor modernkori nagy úttörőjének számító Monty Python csapat egyik oszlopos tagja, a későbbi "Waczak szállodás" - a Waczak szálló című tévésorozat főszereplője.

Cleese tavalyelőtt Oslóban lépett fel "monokomédiájával", amelynek címe Hogyan finanszírozd a válásod? volt. Mostani - ugyancsak egyszemélyes - előadása a téma szerves folytatása: Asszonytartásdíj a címe. Cleese harmadik volt nejének 12 millió fontot - 3,6 milliárd forintot - kénytelen fizetni.

"Képzeljék csak mennyit kellene leperkálnom, ha Alyce még hoz is valamit a kapcsolatunkba!" - idézte a The Daily Telegraph Cleese-t.

A 71 éves komédiás bevallotta, hogy sokkal szívesebben járna színházba nézőként, mint szereplőként azért, hogy pénzt keressen másnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.