Béranya hordta ki a babákat

Ikrei születtek a meleg sorozatsztárnak!

Megszületett Neil Patrick Harris két gyermeke, ami önmagában is örömteli hír, hát még ha figyelembe vesszük, hogy a színész - meleg!

2010.10.18 15:29ma.hu

Béranya hordta ki azt a kisfiút és kislányt, akik pénteken látták meg a napvilágot és akiket a meleg Neil Patrick Harris és partnere, David Burtka nevel majd fel. A hírt maga a sorozatszínész jelentette be az egyik közösségi oldalon.

Az 1973-ban született Harris 2004 óta jár együtt Burtkával, de viszonyukra csak 2006-ban derült fény és a színész ekkor vallotta be azt is, hogy saját neméhez vonzódik.

Színészként már 6 éves korában megcsillogtatta tehetségét, legismertebb szerepeként mégis a 2005-ös Így jártam anyátokkal című sorozatban alakított szívtiprót, Barney Stinsont lehet megemlíteni.

Neil PatrickHarris és David Burtka - a pezsgő még nem az ikreknek szólt

Partnerével augusztusban tették közzé a hírt, miszerint egy béranya fogja kihordani és megszülni azokat a babákat, akiket ők örökbe szeretnének fogadni.

Nem rejtették véka alá, mennyire izgulnak a két újszülött érkezése miatt, így írtak róla bő két hónappal ezelőtt: „Davidnak és nekem ikreink lesznek ősszel. Szörnyen izgatottak és idegesek vagyunk! Reméljük, a sajtó tiszteletben tartja a magánéletünket…

A sajtó valóban nem sokat zaklatta a két meleg férfit, ők viszont valószínűleg el szerették volna kerülni a találgatásokat, ezért ismételten önként számoltak be az örömteli fejleményekről. Pénteken adták hírül a Twitteren, hogy Gideon Scott és Harper Grace - egy kisfiú és egy kislány - megérkeztek végre hozzájuk.

Mindannyian boldogok, egészségesek, fáradtak vagyunk és egy kicsit büfisek is” - áll a félhivatalos közleményben.

Neil Patrick Harris is a hangját adja a Pókembernek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.