Bond visszatér...

Hamarosan forog a 23. James Bond mozi

Az MGM nehézségei ellenére jövőre ismét új filmben térhet vissza a mozikba James Bond: az amerikai stúdió kedden bejelentette, hogy a 007-es brit titkos ügynök 23. kalandját 2012. novemberétől láthatják a nézők.

2011.01.12 15:00MTI

A patinás hollywoodi stúdió, a Merto-Goldwyn-Mayer tavaly áprilisban volt kénytelen befagyasztani a tervezett filmet, mivel csőd fenyegette.

Ám az összeomlást végül sikerült elkerülnie a legendás filmvállalatnak, amelyben a Bond-szérián kívül olyan produkciók forogtak, mint az Óz, a csodák csodája, az Ének az esőben, a Rózsaszín párduc vagy a Rocky-sorozat.

A film mögött álló EON Productions és az MGM közös közleményben hozták nyilvánosságra, hogy az egyelőre cím nélküli Bond-mozit az Oscar-díjas brit Sam Mendes rendezi, és a főhős szerepében ismét Daniel Craig tér vissza.

A forgatás még idén megkezdődik, a világpremiert pedig 2012. november 9-re tűzték ki.

A dátum filmtörténeti évfordulóra esik: éppen ötven éve lesz, hogy 1962-ben bemutatták a Dr. No című első James Bond-filmet Sean Conneryvel a főszerepben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.