Az énekesnő számítógépes játékhős lesz

Joss Stone a legújabb Bond-lány

Még nem tudni, mikor jelenik meg a következő James Bond-film, de a számítógépes játékok rajongói már élvezhetik a legújabb verziót. A "főszerepet" Joss Stone karakteréről mintázták meg a készítők.

2010.07.19 16:24ma.hu

Joss Stone nemcsak képben, de hangban is feltűnik az ősszel piacra kerülő új „James Bond 007: Blood Stone” elnevezésű videójátékban, ő énekli ugyanis a játék egyik dalát.

Az „I’ll Take it All” című számot a Eurythmics-ből ismert Dave Stewarttal közösen jegyzik.

A játékban Nicole Hunter nevet viselő társasági lány gyémántokkal dolgozik, és Stone rendkívül élvezetesnek találta a szerepét. „Kissé őrült dolog Bond-lánynak lenni” – tette hozzá a beharangozó sajtótájékoztatón.

A Blood Stone című rész sem fog szűkölködni az akciódús jelenetekben, lövöldözés és üldözés is lesz benne bőven, de ezúttal nemcsak szárazföldön, hanem motorcsónakkal is helyt kell állniuk a játékosoknak.

Bruce Feirstein forgatókönyvíró egy teljesen eredeti történetet talált ki a játékhoz, amelyben egy, a világ elpusztítására készülő terrorista csoportot kell legyőzni, de természetesen a gyémántnak is hangsúlyos szerep jut.

A játék helyszínéül Athén, Isztambul, Monaco és Bangkok szolgáltak.

A játékbeli James Bond hangját Daniel Craig kölcsönzi, és lesz olyan változata is, amelyet akár 16 fős csapattal is lehet játszani.

Az igazi Joss Stone

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.