Velőtrázó hipség december 27-én!

Szénlélekben egyesül a Carbonfools a Gödörrel

Elkészült a The Carbonfools zenekar harmadik stúdióalbuma Carbonsoul címmel. A lemezbemutató koncert december 27-én lesz a Gödör Kluban, a Folkfree, a Colorstar és Jutasi társaságában.

2010.12.21 15:07ma.hu

A carbonos srácok, nem unatkoztak az elmúlt egy hónapban, a stúdiózás mellett, az angol Dreadzone meghívására két koncertet adtak, a szigetországban, három napra abbahagyva a lemez munkálatait.

A Carbonsoul a zenekar harmadik nagylemeze, amely 12 új dalt tartalmaz ,stílusában az előző lemez továbbgondolása, megmaradt a jellegzetes carbonos pszichedelikus techno űrrock hangzás,megspékelve új elemekkel mint a new wave,a blues vagy a turbopolka. Feltűnnek vendégelőadók is egy-egy számban.

A rádiókban hallható Sunset című dalban például Fehér András a csapat énekesének (Fehér Balázs) édesapja énekli az operabetétet, de a gitáros Fekete István, azonos nevű, trombitás édesapja is feltűnik itt-ott. Rajtuk kívül még három közreműködő hallható, de őket egyelőre titokban tartja a csapat.


Ha a hó nem gördít útakadályokat a lemezeket szállító kamion elé, akkor először a december 27-i lemezbemutató koncerten, a Gödörben lesz kapható a Carbonsoul.

A lemezbemutató koncerten, nem csak a friss dalokat hallhatják a vendégek, hiszen a legfrissebb információk szerint extra látványelemekkel is készül a zenekar.

A Carbonfools zenekarról már korábban is megemlékeztünk egy nótaajánló, illetve egy lemezkritika erejéig - kattintson!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.