Megjelent a 90-es évek legendás teleregénye!

Végre DVD-n a Szomszédok!

Annak idején minden második csütörtökön bepillanthattunk a gazdagréti emberek mindennapjaiba.

2010.12.20 13:30ma.hu

A DVD-kiadvány – amely több lemezt is magában foglal - igazi hiánypótló alkotás nemcsak Szomszédok-rajongók ezreinek. Hiába a retro-hullám még mindig nem ért véget!

A népszerű magyar teleregény, az 1990-es évek egyik legkedveltebb és legismertebb magyar televíziós sorozata volt. Mostanság ismét műsorára tűzte a televízió, mindemellett nagyon sokan vártuk már, hogy DVD-n is hozzáférhető legyen a legendás teleregény.

A kiadó most egy régi álmot váltott valóra.

A Szomszédok a gazdagréti lakótelep egyik panelházában élő emberek, családok és ismerőseinek mindennapjait, életét meséli el, apró-cseprő gondjaikat, mindennapi problémáikat, a kor jellemző helyzeteit, történéseit dolgozza fel 30 perces epizódokban.

Három család története indul el. Vágásiék − fiatal tanítónő−nyomdász pár − albérletből költöznek új lakásba. Takácsék − nyugdíjas házaspár − házát az M0 autópálya építése miatt szanálják. Velük költözik Alma is, az unokájuk.

Magenheimék − orvos−kozmetikus házaspár − sokéves spórolás után jutnak végre rendes lakáshoz. A három család egy új lakótelepi ház azonos emeletére költözik...

Főszereplők:

Zenthe Ferenc, Komlós Juci, Kulka János, Frajt Edit, Fehér Anna Trokán Péter, Ábel Anita, Csűrös Karola Nemcsák Károly, Ivancsics Ilona, Palócz László, Máriáss József, Raksányi Gellért Koltai János Alkotók: Horváth Ádám, Bujtás János, Bujtor István, Vadas Mihály, Miskolczi Miklós, Polgár András, Szabó György, Zimre Péter, Sándor Julianna, Vukán György, Hidas Frigyes, Sík Igor, Ivanicza Péter

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.