Finom ízek és remek poénok

DVD-n főz meg minket Nacho G. Velilla Melegkonyhája

Nacho G. Velilla filmét már sokan várták DVD-n, a fergeteges spanyol vígjáték igazi sikert könyvelhetett el a honi mozikban is.

2010.10.19 11:30ma.hu

Maxi meg van győződve róla, hogy tökéletes az élete: híres mesterszakács és egy sikeres, madridi étterem tulajdonosa, és nem mellesleg nyíltan meleg.

Hamarosan két váratlan dolog egyszerre zavarja meg mindennapjait. Korábbi házasságából született gyermekei beköltöznek hozzá és egy csinos argentin futballista is a szomszédja lesz. Eddigi életét tehát újra kell gondolnia.

Szerelem, család, féltékenység, apaság: néhány azon összetevők közül, melyekkel Maxinak meg kell tanulni bánnia, ha rendbe szeretné rakni az életét, különösen, ha az áhított Michelin csillagot is meg akarja kapni étterméhez.

A dolgok azonban egyre bonyolultabbá válnak…

A spanyoloktól megszokott fergeteges és szókimondó a film, amely rengeteg jó poénnal hozzájárul az igényes otthoni szórakozáshoz.

A kiadó egy nem mindennapi filmmel ajándékozta meg nemcsak a spanyol vígjátékokat kedvelőket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.