Sokadalomra várják a családokat

Adventi gyermekfesztivál Kolozsvárott

Adventi gyermekfesztiválra és sokadalomra várja a családokat és érdeklődőket az Életfa Családsegítő Egyesület, a Szabadság című kolozsvári napilap és az Ifjúsági Keresztyén Egyesület december 11-én, szombaton Kolozsvárott.

2010.12.08 15:36MTI

A kolozsvári Apáczai Csere János Elméleti Líceumban egész nap várják az érdeklődőket, kézműves foglalkozások, bábelőadások, adventi és karácsonyi éneklés, közös játékok és tombola.

Eközben a vásártéren könyvet, játékot, mézeskalácsot, karácsonyi dísztárgyakat kínálnak az árusok.

Este Icipici karácsonka címmel Palocsay Kisó Kata és színészhallgatók interaktív bábjátéka szórakoztatja majd a kicsiket, közös énekléssel.

A rendezvény elsősorban a 2-14 éveseknek szól, a szervezők azonban kortól függetlenül várnak mindenkit.

A legkisebbekről külön "szunditeremmel" és pelenkázó hellyel is gondoskodnak az ötödik kolozsvári adventi gyermekfesztivál és sokadalom szervezői.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.