Negyedik lemezük került a boltokba

Varga Feri és Balássy Betty Ajándéka

A hazai zenei élet talán legszeretnivalóbb párosának negyedik lemeze a napokban került boltokba, Ajándék címmel.

2010.12.07 18:35ma.hu

A bevásárlóközpontokban agyonjátszott, csengettyűrázta, kínos ünnepgyilkos frázisok után igazi felüdülés ez a kiadvány! 13 dal, saját szerzemények és feldolgozások kellemesen ismerős, ünnepi hangszerelésben.

Varga Feri és Balássy Betty közös produkcióját 2006 óta ismerheti a magyar közönség, első nagy slágerük az Egy bolond százat csinál című dal volt, amely Fonogram-díjat is kapott.

A páros férfi tagja a Megasztár című televíziós tehetségkutató harmadik szériájában tűnt fel, ahol Rúzsa Magdi mögött a második helyen végzett, míg Balássy Betty korábban több nemzetközi és hazai énekverseny nyertese és számos tehetségkutató verseny - többek között a Megasztár - szakmai munkájának volt résztvevője.

2007-ben jelent meg első közös lemezük, tavaly pedig két albumot is jegyeztek, Jókor, jó helyen címmel egy popzenei kiadványt, Jazz kettesben címmel pedig a jazz világában merültek el.

Az Ajándék című, most megjenet nagylemezt 2010. december 22-én, az Olasz Kultúrintézetben (1088 Budapest, Bródy S. u. 8.) mutatják be, 19.30 – kor.

Swinging Christmas
Varga Feri, Balássy Betty és a Budafoki Dohnányi Zenekar közös karácsonyi ajándékkoncertje.

Közreműködik: Varga Feri&Balássy Betty - ének

Budapesti Akadémiai Kórustársaság Magyar Operaház Gyermekkara Fabula Rasa

Vezényel: Hollerung Gábor

Időpont: 2010. december 22., szerda 19:30
Helyszín: Olasz Kultúrintézet

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.