Rekordszámban fogy a Progress című új album

Már a megjelenés első napján tarol a Take That új lemeze

Megjelenése első napján közel negyedmillió példány fogyott Nagy-Britanniában a Take That Progress című új albumából, ami az évtized rekordjának számít.

2010.11.17 15:49MTI

Az együttes lemezéből, amely hétfőn került a boltokba, összesen 235 ezer darabot vettek meg egy nap alatt.

Ezt az adatot az utóbbi évtizedekben csak az Oasis együttes tudta felülmúlni: Be Here Now című lemezüket a forgalmazás első napján 424 ezer példányban adták el 1997-ben.

A Robbie Williamsszel ismét kiegészült Take That együttesnek két héten belül ez már a második rekordja: a zenekar 2011-es brit koncertkörútjára két nap alatt az összes jegy elfogyott, és - mint az MTV zenetévé brit honlapján megjelent - a hatalmas érdeklődés miatt csaknem meg kellett duplázni az eredetileg tervezett előadások számát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.