CINETRIP presents Water Circus

Még a Télapó is beugorhat a Cinetripre

A szenzációs hangulatú, teltházas szezonnyitót követő, december 4-i Cinetrip party audiovizuális élményzuhataga kiváló alkalmat kínál, hogy a Mikulás érkezése előtt ne csupán a cipőnket pucoljuk fényesre, hanem testünk-lelkünk is tisztára fürödjön. Ki tudja, talán még maga a Télapó is beugrik.

2010.11.29 07:48ma.hu

A világon egyedülálló Cinetrip soron következő vízi cirkuszos sparty-ját mindenesetre melegen ajánlhatjuk mindenkinek, aki szeretné, hogy a téli zimankó közepette átfűtse e rendezvény különleges víz-gőz-zene-vizuál-akrobatika elegye a Rudas fürdőben.

A december 4-i Cinetrip zenei komponense már önmagában is frissítően hat majd, hiszen az állandó „fürdős dj-k” mellett ezúttal a budapesti éjszaka tehetséges, fiatal és új színt képviselő lemezlovas-válogatottja diktálja a tempót: az uszodában a nemzetközi szinten is felkapott producer-duó, a Headshotboyz, valamint Fullstereo és Tolo (az iránymutató Kollektiva illetve LavaLava brigád egy-egy tagja) vereti fel a hullámokat, az alkalomhoz illő house ritmusokkal (hozzájuk csatlakozik a Cinetrip-társulat örökös tagja Kaszi), míg a kabinoknál a fő diszkó-felelős Sanyi mellé ezúttal a budapesti nu-disco tábor népszerű alakja, Joe Bonez társul.

Ami a veteránokat illeti, az aulában Bal, Waxman és Solid tolják a bugit a strandpapucsok alá, a törökfürdőben pedig a Kaszi-Jácint páros biztosítják az ellazuláshoz szükséges zenefolyamot.

A Cinetrip védjegyét jelentő egyedi látványról a Skylab mellett ezen az estén a Bpstreet Visual gondoskodik (utóbbiak az aulát varázsolják el), és jut extra a performanszok kedvelőinek is; Amira hastánc-csoportjának füllesztő műsora és a lélegzetelállító légi akrobata-kunsztokra képes Debora mellett a Duotrixx tűzzsonglőr-mutatványa ad okot az ámulatra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.