Idén nyáron kétszer hozzák össze a partit

Egésznapos Cinetrip Plein air a Coke Clubban

Szombaton Siófokra költözik a Cinetrip, azaz a víz, a hang és a fény tökéletes elegyéből a Rudas fürdőben híressé vált parti. A Balaton partján a szabad ég alatt tombolhatnak július 18-án a Coke Clubba látogatók.

2009.07.17 13:05ma.hu

Az idei a második nyár, amikor egész napos szabadtéri Cinetrip Plein air parti várja a siófoki Coke Club sütkérezőit, pancsolóit és éjjeli bulizóit. A július 18-án reggel 10-kor induló audiovizuális program követi a napszakok ritmusát, újat mutatva reggel, délben és este.

A szervezők a Coke Club különleges atmoszféráját kihasználva igazán egyedi és ütős megjelenéssel készülnek. A fő attrakció természetesen a Balaton lesz, a fehér homokos partszakasszal, a napozóstégrendszer által körbefogott természetes medencével.

Az idei bulikban az eddigieknél is több technikai újdonsággal találkozhatunk, mind hangban, mind látványban. A lemezeket reggel tíztől hajnal háromig pakolják a DJ-k.

Fellép többek között Kaszi és Jácint (ambient), Sanyi és Solid (soul-funk-disco), sötétedés után Waxman és Superman (bootleg), de ott lesz még Grasshop, Marvin és Palotai is.

A látvány nano és Spacedevil, azaz a Skylab VJs from Space tervei szerint és megvalósításában bolondítja meg a Coke Club feletti csillagos eget: óriás LED-installáció a víz felett, 45 000 pixelen.

Az este folyamán a Cinetrip performanszainak vízparti verziói bukkannak fel a tér különböző pontjain. A vízparti buli másnap hajnal háromig tart majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.