Új energiával tölt fel!

Háromféle zenei helyszín, gyönyörű környezet: Cinetrip az év első napján!

A Budapesten szilveszterezők első új évi bulija - rögtön az év első napján - a fáradalmakat feledtető és új energiával feltöltő születésnapi Cinetrip! Gyönyörű épített és elvarázsolt parti-környezetben,a Gellért művészi mozaikjainak és szecessziós díszeinek kétezertizesítésével, 3 különféle zenei helyszínnel várják az audio-vizuális energetizálásra vágyókat!

2009.12.30 20:30ma.hu

A Bathday Celebration a 2009 őszén indult, Rudas székhelyű Water Circus évad kiemelt eseménye, ahol az akrobatika és a látvány a Gellért különleges adottságaihoz idomul.

Légtornászok és tüzi-vizi zsonglőrök mutatványai és egyedi LED-vizuál varázsolják el a medencében és környékén táncolókat, ejtőzőket és rejtőzőket.

A Gellért-fürdő eleganciája és hatalmas méretei miatt a Cinetrip audiovizuális parti-módszereivel egyesülve a legmegbízhatóbb pozitív évkezdés! Kedv szerint nyári ruházat illetve fürdőruha ajánlott, a papucs kötelező, és a törülközőt ne feledd!

Cinetrip Sparty Water Circus – Bathday Celebration

2010. január 1.

21.00-04.30 Gellért Fürdő

Jegyek elővételben 2009. december 30. 18.00-ig: 6000 Ft utána és a helyszínen: 7000 Ft (Jegyelővétel a Merlinben,1052 Budapest, Gerlóczy u.4.)

Fellépők:

Strandauditórium
20:10 Disco Express
Sanyi, Waxman, Marvin, Grasshop

Pezsgőmedence
Champagne Beats
9b0 Live PA, Fine Cut Bodies, Kollektiva DJs

Performanszok:

Duotrixx, Fényeső, Mizi a lég hercegnője

Visuals: Skylab VJs from Space

Termál medencék
Ambient Space
Kaszi, Jácint, Peter
24.00: Amira és a fürő hurijai

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.