Anna Friel keblet, Hans Matheson feneket mutat

Pucérkodnak is a főhősök - Januárban jön a Báthory-film

2010. január 20-án végre a hazai mozikban is látható a világszerte nagy sikert aratott Báthory című film. Ráadásul az Erzsébetet alakító Anna Friel a műben felfedi bájait, Hans Matheson pedig pucér fenékkel látható Caravaggio-ként...

2009.12.28 15:20ma.hu

Világszerte nagy sikert aratott, s 2010. január 20-án végre a hazai mozikba is megérkezik a Báthory című film.

A hazánkban is sikeres sorozat, a „Halottnak a csók” (Pushing Daisies) sztárja, Anna Friel legújabb magyarországi filmjében felfedi bájait.

Az elbűvölő színésznő fedetlen keblekkel látható Báthory Erzsébetként, a Guinness-rekordok könyve szerint minden idők legkegyetlenebb női gyilkosaként számon tartott grófnő szerepében.

A szlovák rendező, Juraj Jakubisko tizenötödik nagyjátékfilmje, mely Báthory Erzsébet életét, a híres olasz festőhöz, Caravaggio-hoz fűződő szerelmét, továbbá a legbefolyásosabb magyar nemesi családokhoz kapcsolódó házassági kötelékét, valamint Thurzó György nádor intrikáit mutatja be.

Ugyancsak sokat mutat magából a "Félhomály" (Half Light) sztárja, Hans Matheson - Demi Moore színészpartnere meztelenül mutatkozik a filmvásznon.

A sármos színész pucér fenékkel látható Caravaggioként, Báthory Erzsébet szeretőjeként a reneszánszkori festő szerepében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.