Vörösiszap-katasztrófa

A Tankcsapda és a Vígszínház is segít

Jótékonysági koncerttel, illetve egy rendhagyó előadás bevételével is támogatják a devecseri és kolontári embereket és állatokat.

2010.11.09 13:45MTI

A Tankcsapda december 10-én, Ajkán jótékonysági koncertet ad a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére, míg a Vígszínház a november 11-i előadás bevételét a vörösiszapból kimentett állatok javára ajánlja fel.

A Tankcsapda a koncert teljes bevételét a vörösiszap-katasztrófában kárt szenvedett emberek megsegítésére fordítja.

A jótékonysági műsor része a Tele a Tankot 2010 koncertsorozatnak, amely december 18-án zárul Budapesten a Syma Csarnokban.

Tankcsapda

A Vígszínház társulata a Sylvia című előadás bevételét ajánlja fel.

A Sylviában a főszereplő egy házaspár életét fenekestül felforgató kutya, amelyet Eszenyi Enikő kelt életre, partnerei Lukács Sándor, Halász Judit és Tahi Tóth László.

Részlet a Sylvia című előadásból

Az előadáson részt vesz egy igazi négylábú túlélő is, amelyet a nézők akár örökbe is fogadhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.