Ez volt a Halálos iramban című filmben

26 millióért kótyavetyélik el Vin Diesel izomkocsiját

Aki szereti az akciófilmeket meg a brutális autókat, és van 130 ezer dollárja - ami kb. 26 millió forint - már utalhatja is a pénzt egy Illinois állambeli múzeumnak.

2010.11.03 15:15UIP

Itt árulják ugyanis azt az 1970-ben gyártott, felspécizett Dodge Charger RT-t, amellyel Vin Diesel repesztett a Halálos iramban című filmben.

A sportkormánnyal és légbeömlő nyílással felszerelt, egyedi belső kialakítású járgány egyébként szakértők szerint 200 ezer dollárt - azaz 40 millió forintot - is megér, de nem merik ennyiért árulni, mert attól tartanak, nincs olyan bolond autórajongó, aki megadná érte ezt az összeget.

A sportkormánnyal és légbeömlő nyílással felszerelt, egyedi belső kialakítású járgány egyébként szakértők szerint 200 ezer dollárt – azaz 40 millió forintot – is megér, de nem merik ennyiért árulni, mert attól tartanak, nincs olyan bolond autórajongó, aki megadná érte ezt az összeget.

Jó hír a Diesel-rajongóknak, hogy befejeződött az izomkocsis sorozat ötödik részének forgatása.

A Fast Five stábja hatalmas bulival ünnepelt, a héten már az utómunka kezdődik.

(Fast Five – hazai bemutató: 2011. június)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.