Jön a Halálos iramban-filmek negyedik része!

Jegybevételi toplistán az új Vin Diesel-film!

Az új Vin Diesel-film, a Halálos iram című folytatás az élre tört az észak-amerikai jegybevételi toplistán és az alkotók egyéb jó hírrel is szolgáltak. A Halálos iramban-filmek negyedik részében ismét összeállt a 2001-es első rész, a Halálos iramban stábja, azaz Vin Diesel, Paul Walker és Michelle Rodriguez

2009.04.09 18:45ma.hu

A negyedik epizód nyitó hétvégéjén rögtön 72,5 millió dolláros jegybevételt szedett össze. Az utcai autóversenyzős film ezzel idén eddig a legjobb nyitást produkálta, legyőzve az eddigi csúcstartó Szörnyek az űrlények ellen című 3D-s animációs filmet, ami nyitó hétvégéjén 59 millió dolláros eredményt ért el.
 
A Halálos iram nemzetközi szinten is kiemelkedően szerepelt: 31 országban mutatták be, és a legtöbb helyen rögtön a toplista élére ugrott, ezzel pedig összesen 30,1 millió dollárt kaszált az USA-n és Kanadán kívül. A film összbevétele így már meghaladta a 100 millió dollárt is. 

Ezzel pedig máris behozta gyártási költségeit, hiszen a gyártó stúdió, a Universal Pictures közlése szerint 85 millió dollárból készült. Az alkotók pedig egyéb jó hírekkel is szolgáltak, hiszen még korábban bejelentették, hogy elkészítik a franchise ötödik részét is. 

A bejelentést a film egyik sztárja, Paul Walker tette, akinek közlése szerint az ötödik Halálos iramban-film Európában játszódik majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.