A Uriah Heep is fellép

Nézőcsúcsot várnak a Fehérvári zenei napokra

A Uriah Heep, a Gamma Ray, valamint a Therapy is fellép a szeptember 9-én kezdődő Fehérvári zenei napokon (FEZEN); a háromnapos rendezvényen öt színpadon és egy alternatív helyszínen mintegy száz fellépőt láthatnak-hallhatnak az érdeklődők.

2010.08.30 16:00MTI

A tizenharmadik FEZEN-en hat külföldi együttes áll színpadra, köztük a brit hard rock legendás csapata, a Uriah Heep, a német power metalcsapat, a Helloween egykori énekes-gitárosa, Kai Hansen által alapított Gamma Ray, a szintén német és szintén metált játszó Edguy, valamint az észak-ír Therapy, amely az alternatív metál stílus egyik kiválósága - közölte Fejes Tamás, a rendezvény kommunikációs munkatársa.

A hazai fellépők között lesz Ákos, Fenyő Miklós és a tizenöt év szünet után az eredeti felállásban visszatérő underground zenekar, a Legát Tibor által vezetett Kézi-Chopin.

A fesztivál ezúttal is a város szélén, a Sóstó Ipari Parkban, a Jüllich Glas területén lesz.

A szervezők nézőcsúcsra számítanak: túl szeretnék lépni a tavalyi 33 ezres látogatói számon. A fesztiválozók különbuszokkal, és kedvezményes áron igénybe vehető taxikkal juthatnak a rendezvény színhelyére, majd térhetnek vissza a programok után a városba, de néhány száz autónak parkolóhelyet is biztosítanak.

A fesztivál idején kemping, élelmiszerbolt és menüt felszolgáló étterem is üzemel majd.

A FEZEN megrendezése csaknem 150 millió forintba kerül, a rendezvényt 20 millió forinttal támogatja Székesfehérvár önkormányzata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.