A második élő popsztár, akik átlépte a határ

Eminemért 10 millióan rajonganak!

A detroiti rapper rajongói bázisa a Facebook közösségi oldalon elérte a 10 milliót, ezzel Eminem lett a második élő popsztár, akik átlépte a bűvös határt. Az első Lady Gaga volt, aki ma már 15 millió fölött jár.

2010.08.13 14:00ma.hu

Az élő popzenei előadók közül elsőként Lady Gaga tett szert 10 millió Facebook-rajongóra, az énekesnő azóta már több mint 15 millió fant számlál.

Lady Gagát
csak Michael Jackson előzi meg, a tavaly elhunyt énekes 18,3 millónál jár.

Eminem most második élő popsztárként büszkélkedhet 10 millió rajongóval, ha nem számítjuk ide a zenekarokat, hiszen ebben az összevetésben a Linkin Park vezet 10,3 millióval.

A "klubtagság" következő esélyese a jelenleg börtönbüntetését töltő Lil Wayne, érte 9,7 millióan rajonganak a Facebookon.

"Eminem rajongói bázisának növekedése a világon az egyik leggyorsabb. Ha hozzávesszük, hogy a rappernek a Twitteren 1,3 millió követője van, a YouTube-on pedig 158 ezren iratkoztak fel a csatornájára, akkor kijön, hogy jelenleg ő a világ 16. leghíresebb embere a szociális hálózatokon" - mondta Jamie Gavin médiaelemző.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.